Time for print - Jørn Eriksson


Er du en blivende modell eller skuespiller? Eller synes du bare det er gøy å stå foran kamera.


Jeg er interessert i samarbeide med alle typer mennesker: liten eller tykk, kvinner og menn. Men  du må lyst og synes det er gøy å stå foran kamera. 


Hva er "Time for Print"

Det innebærer at du slipper å betale for portrettfoto. Men du får heller ikke betalt. Til gjengjeld får du bildene etterpå, slik at du kan bruke dem selv til egen portfolio, sosiale medier etc. Mao. et samarbeidsprosjekt. Hvilke bruksområder pixelfever.no  vil benytte bildene til avtaler vi.  Men minimum er  egenreklame på egne nettsteder og relaterte nettsteder og gallerier. 


Hvilke type bilder gjelder dette? 

Dette dreier seg om konseptuell fotografering, og ikke tradisjonelle portrettbilder til linkedin, eller typiske familebilder. Det skal være et kunsterisk tilsnitt. 

For tiden er jeg interessert i ulike former for film noir temaer, portrettfotografering i landskap,  og gamle eller spesielle biler. 


Du trenger ikke  ha erfaring med å stå foran kamera, men du bør trives foran kamera, og kunne bidra med med ideer og positurer. Det kan også være litt tidkrevende, og en shoot tar fort to timer med en del utstyr og lys som skal holdes styr på. TPF – Ingen får betalt. Etter fotografering får du tilgang til alle bildene i full oppløsning og delt eierett sammen med fotografen til bildene. Du kan bruke bildene slik du selv ønsker til privat bruk , og Pixel Fever kan bruke bildene til egen promotering, eller annet om avtalt.


Fotoprosjekter eller modeller jeg søker nå:

- menn og kvinner

- film noir

- portrett i landskap

- biler 


Etter fotografering må du signere en «model release» som spesifiserer fotograferens  og dine bruksrettigheter for bildene. Kontaktinfo support@pixelfever.no


Ta kontakt  på support@pixelfever.no eller via facebook.com/jornerikssonphotography 

Powered by SmugMug Log In