Untitled photo

Akkurat nå tilbyr jeg gratis portrettfotografering til alle!

What's the catch?

Vel du får ikke nye linkedin-bilder eller famileportett. Vi kan godt si at det er på fotografens premisser, og del av mine fotoprosjekter.  Det spiller ingen rolle hvordan du ser ut. Etter noen år fant jeg ut at det ikke finnes folk som ikke er fotogen, bare dårlige fotografer. I will make you shine! 

Er du nysgjerring er det bare å ta kontakt (info lengre ned).


Hva er "Time for Print"

Det innebærer at du slipper å betale for portrettfoto. Men du får heller ikke betalt. Til gjengjeld får du bildene etterpå, slik at du kan bruke dem selv til egen portfolio, sosiale medier etc. Mao. et samarbeidsprosjekt. Hvilke bruksområder pixelfever.no  vil benytte bildene til avtaler vi.  Men minimum er  egenreklame på egne nettsteder og relaterte nettsteder og gallerier. 


Hvilke type bilder gjelder dette? 

Dette dreier seg om konseptuell fotografering, og ikke tradisjonelle portrettbilder til linkedin, eller typiske familebilder. Det skal være et kunsterisk tilsnitt. 


TPF – Ingen får betalt. Etter fotografering får du tilgang til alle bildet / ene i full oppløsning og delt eierett sammen med fotografen til bildene. Du kan bruke bildene slik du selv ønsker til privat bruk , og Pixel Fever kan bruke bildene til egen promotering, eller annet om avtalt.


Etter fotografering må du signere en «model release» som spesifiserer fotograferens  og dine bruksrettigheter for bildene. Kontaktinfo support@pixelfever.no


Ta kontakt  på support@pixelfever.no eller tlf 97126046

Dette er i Oslo!

Powered by SmugMug Owner Log In